Verslag Co Cup – Clubkampioenschap 2014

CoCupwinnaars2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 31 augustus is er weer hard strijd gevoerd om de Co cup. Geen middel werd geschuwd om de prestigieuze cup binnen te halen. Het nieuwste materiaal werd ingezet maar bleek niet voldoende voordeel op te leveren om de drie “zware jongens” aan de overwinning te helpen. Op andere boten werden dure semi-pro’s ingehuurd voor een topklassering, maar uiteindelijk blijkt jarenlange zeilervaring en vele uren samen op zee de beslissende factor in dit soort uithoudingsveldslagen. Team Dirkzwager/van Eck ging dus al snel aan de leiding en heeft deze positie niet meer uit handen gegeven.

Volgend jaar op naar de 3de overwinning op rij.

1 Comment to “Verslag Co Cup – Clubkampioenschap 2014”

  1. By Eduard, 25/03/2017 @ 12:04 am

    TEST: Kan ik lid worden?

RSS feed for comments on this post.

Leave a Reply